prachtig
offerte

OVER 0800AANBOUW.nl

0800AANBOUW.nl is een onderdeel van Hoek Bouw uit Alblasserdam.

Hoek Bouw staat bekend om de professionele werkwijze die uitgaat van de kern begrippen voordelig, snel maar bovendien ook goed. Al sinds 1985 realiseren wij alle soorten en maten woninguitbreidingen en verbouwingen. Hoek Bouw levert voornamelijk maatwerk.

Met 0800AANBOUW.nl hebben wij -uit de vele aanbouwen die Hoek Bouw Alblasserdam heeft gerealiseerd- een compleet model samengesteld geschikt voor een aanbouw aan de achterzijde aan een eengezinswoning op de begane grond.

0800AANBOUW.nl plaats aanbouwen door heel Nederland. 

>> Het concept dat wij leveren is helemaal compleet, constructief verantwoord en gebouwd met zeer degelijke materialen! Rekening houdend met deze belangrijke zaken is het concept scherp geprijsd!

Kiest u voor dit concept? Dan weet u ook dat alles is opgenomen en dat er écht niets ontbreekt! Daarnaast is er ook volop ruimte om uw aanbouw volledig naar wens te maken aangepast aan uw eigen stijl en gewenste accessoires. Kijk voor de uitwerking van het concept bij: All-In concept. 

Vul direct het offerteformulier in en ontvang binnen één minuut een offerte op maat in uw mailbox! 

***Bent u op zoek naar een aannemer voor een aanbouw welke niet uitvoerbaar is volgens ons all-in concept? Of ander verbouwplannen zoals een een dakopbouw - (interne) verbouw of nieuwbouw woning/bedrijfspand, kijk dan eens op www.hoek-bouw.nl ***